actueel

Gratis waardebepaling huis

11-11-2016

Ontvang een eerste gratis waardebepaling van uw huis

Een eerste gratis waardebepaling van uw huis maken wij graag voor u op. Indien u uw woning wilt verkopen is er wellicht een taxatie nodig, wanneer deze nog niet is gedaan. Wij sturen u deze op, nadat u het formulier op onze website heeft ingevuld. Wij hebben uw woning gegevens nodig om u dit toe te sturen. Deze eerst waardebepaling is geen officieel taxatie rapport, maar slechts een indicatie van de verkoopprijs.

Onderscheidend vermogen Bieden & Wonen
Een verkoop via Bieden & Wonen realiseert de hoogste marktwaarde en daarmee verkoopprijs van uw woning. Wij bieden ons aanbod aan met een vanafprijs i.p.v. een vraagprijs. De vanafprijs is bij ons de nieuwe vraagprijs. Tevens doen wij het bied proces niet meer rondom de tafel of via telefoon, maar online. Direct na de Open Huis kan men zijn/haar gewenste bod doen. Dit gaat sneller en is efficiƫnter. Meer info over onze werkwijze.

Tarieven
Wij zouden graag vrijblijvend met u een afspraak in willen plannen om onze werkwijze helder aan u te presenteren en duidelijk onze tarieven met u af te stemmen. Elk huis is immers anders. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Werkgebied
Overigens is ons werkgebied (naast Amsterdam, Amstelveen en Utrecht) ook andere delen in Nederland. Dit is afhankelijk van het soort onroerend goed.