Bieden en Wonen http://www.biedenenwonen.nl | Opbod verkoop werkwijze | Landelijke organisatie Wed, 18 Apr 2018 19:20:48 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.5 http://www.biedenenwonen.nl/wp-content/uploads/2017/05/cropped-favicon-32x32.png Bieden en Wonen http://www.biedenenwonen.nl 32 32 Makelaars Horst aan de Maas http://www.biedenenwonen.nl/makelaars-horst-aan-maas/ Mon, 09 Apr 2018 08:07:11 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4604 Makelaars Horst aan de Maas Makelaars Horst aan de Maas nodig? Bieden en Wonen beschikt over meerdere vestigingen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de makelaars in Horst aan de Maas te ontmoeten voor een geheel vrijblijvend gesprek. Na een vrijblijvend gesprek met de makelaars kiest u of u […]

The post Makelaars Horst aan de Maas appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Horst aan de Maas

Makelaars Horst aan de Maas nodig? Bieden en Wonen beschikt over meerdere vestigingen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de makelaars in Horst aan de Maas te ontmoeten voor een geheel vrijblijvend gesprek. Na een vrijblijvend gesprek met de makelaars kiest u of u met ons in zee wilt gaan.

Onze diensten

 • Verkoopbemiddeling per opbod
 • Vrijwillige veilingen per opbod (online)
 • Aankoop begeleiding
 • Taxaties

Vul het onderstaande contact formulier in.

The post Makelaars Horst aan de Maas appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Verkoopmakelaar Tilburg http://www.biedenenwonen.nl/verkoopmakelaar-tilburg/ Sat, 24 Mar 2018 15:34:05 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4457 Verkoopmakelaar Tilburg Verkoopmakelaar Tilburg nodig? Bieden en Wonen verkoopt uw huis in 30 dagen tijd! Hoe doen wij dat? Bekijk de afbeelding hieronder.   Verkoopmakelaar Tilburg met opbod verkoop Een nieuwe manier! Verkoop uw woning per opbod om de beste prijs te realiseren van uw woning. En dan ook nog […]

The post Verkoopmakelaar Tilburg appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Verkoopmakelaar Tilburg

Verkoopmakelaar Tilburg nodig? Bieden en Wonen verkoopt uw huis in 30 dagen tijd! Hoe doen wij dat? Bekijk de afbeelding hieronder.

 

verkoopmakelaar tilburg

verkoopmakelaar tilburg

Verkoopmakelaar Tilburg met opbod verkoop

Een nieuwe manier! Verkoop uw woning per opbod om de beste prijs te realiseren van uw woning. En dan ook nog eens in 30 dagen tijd. Doe de test hieronder en kijk of wij uw huis in 30 dagen kunnen verkopen. Is ook uw huis geschikt?? Test het.

Doe de test

Verkoop/aankoop/taxatie

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij kunnen ook traditioneel verkopen en u volgens deze procedure helpen.

The post Verkoopmakelaar Tilburg appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Verkoopmakelaar Amstelveen http://www.biedenenwonen.nl/verkoopmakelaar-amstelveen/ Sat, 24 Mar 2018 15:28:33 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4454 Verkoopmakelaar Amstelveen Verkoopmakelaar Amtelveen nodig? Verkoop uw woning voor de hoogste prijs. Wij bieden u een totaal pakket aan waarbij uw huis zeker voor de hoogste prijs verkoopt. Bekijk hieronder hoe wij dat doen. Verkoopmakelaar Amtelveen met opbieden Opbieden is een nieuwe strategie. Door middel van een standaard bezichtiging of […]

The post Verkoopmakelaar Amstelveen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Verkoopmakelaar Amstelveen

Verkoopmakelaar Amtelveen nodig? Verkoop uw woning voor de hoogste prijs. Wij bieden u een totaal pakket aan waarbij uw huis zeker voor de hoogste prijs verkoopt. Bekijk hieronder hoe wij dat doen.

verkoopmakelaar amstelveen

Verkoopmakelaar Amtelveen met opbieden

Opbieden is een nieuwe strategie. Door middel van een standaard bezichtiging of open huis zorgen wij dat mensen het huis zien. Na de open huis én tijdens de open huis kan men online snel biedingen doen op uw woning.

 

The post Verkoopmakelaar Amstelveen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis snel verkopen Rotterdam http://www.biedenenwonen.nl/huis-snel-verkopen-rotterdam/ Sat, 24 Feb 2018 13:46:13 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4130 Huis snel verkopen Rotterdam Huis snel verkopen Rotterdam? Verkoop uw woning snel in deze zeer aantrekkelijke stad voor woningen via ons. Wij hebben een unieke verkoop strategie waarbij wij men tegen elkaar binnen 30 dagen laten opbieden. Op de 30ste dag heeft u én uw huis voor de hoogste prijs […]

The post Huis snel verkopen Rotterdam appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis snel verkopen Rotterdam

Huis snel verkopen Rotterdam? Verkoop uw woning snel in deze zeer aantrekkelijke stad voor woningen via ons. Wij hebben een unieke verkoop strategie waarbij wij men tegen elkaar binnen 30 dagen laten opbieden. Op de 30ste dag heeft u én uw huis voor de hoogste prijs verkocht en binnen 30 dagen verkocht.

Het aantrekkelijke van onze werkwijze is dat u het recht van gunnen heeft aan het einde van ons verkooptraject net zoals in het traditionele verkooptraject. U bent dus nooit verplicht om te verkopen.

 

Huis snel verkopen Rotterdam binnen 30 dagen?

Doe de test

Onze dienstverlening

 • Verkoop bemiddelingen (via opbieden)
 • Aankoop bemiddelingen (traditioneel)
 • Taxaties door erkend taxateur
 • Vrijblijvende waarde bepaling door onze adviseur
 • Veiling bemiddelingen (vrijwillig per opbod)

Alles op basis van No Cure No Pay (in overleg). Maak een vrijblijvende afspraak met ons door een offerte op te vragen.

The post Huis snel verkopen Rotterdam appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Rotterdam http://www.biedenenwonen.nl/huis-veilen-rotterdam/ Sat, 24 Feb 2018 13:38:41 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4127 Huis veilen Rotterdam Huis veilen Rotterdam? Bieden en Wonen is een landelijk veilinghuis gefocust op het organiseren van opbod veilingen via het internet. Het hoofdkantoor van Bieden en Wonen is gevestigd in Amsterdam en is bereikbaar op 020 221 41 61 of neem contact met ons op via het contactformulier. […]

The post Huis veilen Rotterdam appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Rotterdam

Huis veilen Rotterdam? Bieden en Wonen is een landelijk veilinghuis gefocust op het organiseren van opbod veilingen via het internet. Het hoofdkantoor van Bieden en Wonen is gevestigd in Amsterdam en is bereikbaar op 020 221 41 61 of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij werken met adviseurs en vestigingen. De vestigingen zijn fysieke kantoren waar u langs zou kunnen gaan om advies te krijgen. Daarnaast werken wij ook met adviseurs.

Is uw huis geschikt om in 30 dagen te verkopen?

Huis veilen Rotterdam? Of contact met een Bieden en Wonen adviseur? Test gratis of uw huis geschikt is om te verkopen via de opbod veiling van Bieden en Wonen en een van onze medewerkers neemt spoedig contact met u op.

Doe de test

Huis veilen Rotterdam hoe werkt dat?

Hoe werkt zo een huizenveiling via het internet nou? En dat opbieden, wat houdt dat precies in?

Opbieden
Met opbieden bereikt u de hoogste prijs voor uw woning. De traditionele makelaar op de hoek bij u zet uw huis gewoon te koop met een vaste prijs. Er komt als het ware een vast prijskaartje aan te hangen. Via de opbod methodiek van Bieden en Wonen werken wij met een vanafprijs. Vanaf deze prijs wordt dus opgeboden.

Vanafprijs
Dit is de bodemprijs. Onze Bieden en Wonen adviseur bepaalt deze prijs samen met u. Wij hebben nog nooit een woning verkocht onder deze prijs. Bieden en Wonen is initiatiefnemer op dit gebied en bestaat vanaf 2008.

Minimale verkoopprijs 
De minimale verkoopprijs is de prijs die minimaal geboden moet worden voordat uw huis is verkocht. Deze is nooit zichtbaar. Ook bepaalt u deze prijs zelf. Kijk bijvoorbeeld wat voor een hypotheek er op uw woning zit en bepaal dan samen met onze adviseur de minimale verkoopprijs. Overigens houdt u ook altijd het recht van gunnen bij elk bod.

Nooit verplicht te verkopen
Het is geen executie verkoop, maar een vrijwillige verkoop via de veiling. Dus u hoeft uw woning nooit te verkopen (u bent niets verplicht). Een uitstekende marketing tool is dit concept dus ook nog, doordat u kunt kijken hoeveel biedingen uw woning zal ontvangen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier hieronder voor eventuele vragen of om rechtstreeks in contact te komen met onze adviseur. Bekijk ook de veilingpartijen op Funda.nl.

The post Huis veilen Rotterdam appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Zwanenburg http://www.biedenenwonen.nl/makelaar-zwanenburg/ Sat, 24 Feb 2018 13:31:29 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4125 Makelaar Zwanenburg Makelaar Zwanenburg die op basis van No Cure No Pay werkt. Snelle verkoopbemiddeling! Binnen 30 dagen verkopen wij uw woning. Test of uw woning geschikt is. Verkoop bemiddeling van woningen Aankoop bemiddeling van woningen Taxaties van woningen Veiling bemiddeling van woningen      

The post Makelaar Zwanenburg appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Zwanenburg

Makelaar Zwanenburg die op basis van No Cure No Pay werkt. Snelle verkoopbemiddeling! Binnen 30 dagen verkopen wij uw woning. Test of uw woning geschikt is.

 • Verkoop bemiddeling van woningen
 • Aankoop bemiddeling van woningen
 • Taxaties van woningen
 • Veiling bemiddeling van woningen

 

 

 

The post Makelaar Zwanenburg appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Broekuizen http://www.biedenenwonen.nl/makelaar-broekuizen/ Sat, 24 Feb 2018 13:27:10 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4123 Makelaar Broekhuizen Makelaar Broekhuizen nodig? Bezoek onze Bieden en Wonen vestiging in Broekhuizen. Wij kunnen u zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden voor het verkopen van uw woning, het aankopen van woningen of het taxeren van woningen. Makelaar Broekhuizen dienstverleningen Bieden en Wonen Onze dienstverlening bestaat uit: Verkoop bemiddelingen Veiling bemiddelingen Aankoop […]

The post Makelaar Broekuizen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Broekhuizen

Makelaar Broekhuizen nodig? Bezoek onze Bieden en Wonen vestiging in Broekhuizen. Wij kunnen u zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden voor het verkopen van uw woning, het aankopen van woningen of het taxeren van woningen.

Makelaar Broekhuizen dienstverleningen Bieden en Wonen

Onze dienstverlening bestaat uit:

 • Verkoop bemiddelingen
 • Veiling bemiddelingen
 • Aankoop bemiddelingen
 • Taxaties

Vul het onderstaande formulier geheel vrijblijvend in en wij bemiddelen obv no cure no pay. Kom snel achter onze snelle dienstverlening!

The post Makelaar Broekuizen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Venlo http://www.biedenenwonen.nl/makelaar-venlo-2/ Sat, 17 Feb 2018 11:24:05 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4057 Makelaar Venlo inzetten Makelaar Venlo nodig? Laat ons u geheel vrijblijvend verder helpen met het verkopen, aankopen, taxeren of het geven van hypotheek advies. Geheel vrijblijvend kunt u gebruik maken van ons zeer grote netwerk wat is opgebouwd sinds 2008. De Bieden en Wonen vestiging bij u in de buurt […]

The post Makelaar Venlo appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Venlo inzetten

Makelaar Venlo nodig? Laat ons u geheel vrijblijvend verder helpen met het verkopen, aankopen, taxeren of het geven van hypotheek advies. Geheel vrijblijvend kunt u gebruik maken van ons zeer grote netwerk wat is opgebouwd sinds 2008. De Bieden en Wonen vestiging bij u in de buurt kan u zeer goed advies geven. Maak voor een kennis making eerst een vrijblijvende afspraak of bezoek onze vestiging zelf!

Makelaar Venlo | Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies ontvangen voor:

 • Verkoop bemiddeling (verkoop in 30 dagen)
 • Aankoop bemiddeling
 • Taxaties
 • Hypotheek advies

Makelaar Venlo gebruiken voor hoogste verkoopprijs?

Via onze nieuwe werkwijze verkopen wij woningen voor de hoogste prijs. 100% zekerheid! Lees meer over het online opbieden.

Huis verkopen in Venlo?

Lees ook meer informatie over het verkopen van uw woning in Venlo.

Huis verkopen Venlo

 

The post Makelaar Venlo appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Amstelveen http://www.biedenenwonen.nl/makelaars-amstelveen/ Sat, 17 Feb 2018 11:07:11 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4054 Makelaars Amstelveen Makelaars Amstelveen nodig? Bieden en Wonen beschikt ook over een vestiging in Amstelveen. Voor verkoop, aankoop en adviezen helpen wij u graag verder. Tevens kunnen wij ook uw woning online per opbod veilen. Dit is een vrijwillige veiling. U heeft bij ons alle keuze! Verkopen kan ook gewoon […]

The post Makelaars Amstelveen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Amstelveen

Makelaars Amstelveen nodig? Bieden en Wonen beschikt ook over een vestiging in Amstelveen. Voor verkoop, aankoop en adviezen helpen wij u graag verder. Tevens kunnen wij ook uw woning online per opbod veilen. Dit is een vrijwillige veiling. U heeft bij ons alle keuze! Verkopen kan ook gewoon traditioneel overigens! Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

The post Makelaars Amstelveen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Amsterdam http://www.biedenenwonen.nl/makelaars-amsterdam/ Thu, 15 Feb 2018 15:07:44 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4044 Makelaars Amsterdam Makelaars Amsterdam nodig? Bekijk of wij de geschikte partij zijn voor u. Wij werken op basis van no cure no pay en hanteren waarschijnlijk de laagste tarieven van Nederland. Wij liggen in ieder geval lager dan het landelijk gemiddelde. Stuur ons een bericht via het contact formulier op […]

The post Makelaars Amsterdam appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Amsterdam

Makelaars Amsterdam nodig? Bekijk of wij de geschikte partij zijn voor u. Wij werken op basis van no cure no pay en hanteren waarschijnlijk de laagste tarieven van Nederland. Wij liggen in ieder geval lager dan het landelijk gemiddelde.

Stuur ons een bericht via het contact formulier op onze website of zoek de vestiging bij u in de buurt.

 

Contact

 

Verkoop in 30 dagen uw huis!

Doe de test

The post Makelaars Amsterdam appeared first on Bieden en Wonen.

]]>