Bieden en Wonen http://www.biedenenwonen.nl | Opbod verkoop werkwijze | Landelijke organisatie Mon, 19 Feb 2018 15:03:47 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.4 http://www.biedenenwonen.nl/wp-content/uploads/2017/05/cropped-favicon-32x32.png Bieden en Wonen http://www.biedenenwonen.nl 32 32 Makelaar Venlo http://www.biedenenwonen.nl/makelaar-venlo-2/ Sat, 17 Feb 2018 11:24:05 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4057 Makelaar Venlo inzetten Makelaar Venlo nodig? Laat ons u geheel vrijblijvend verder helpen met het verkopen, aankopen, taxeren of het geven van hypotheek advies. Geheel vrijblijvend kunt u gebruik maken van ons zeer grote netwerk wat is opgebouwd sinds 2008. De Bieden en Wonen vestiging bij u in de buurt […]

The post Makelaar Venlo appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Venlo inzetten

Makelaar Venlo nodig? Laat ons u geheel vrijblijvend verder helpen met het verkopen, aankopen, taxeren of het geven van hypotheek advies. Geheel vrijblijvend kunt u gebruik maken van ons zeer grote netwerk wat is opgebouwd sinds 2008. De Bieden en Wonen vestiging bij u in de buurt kan u zeer goed advies geven. Maak voor een kennis making eerst een vrijblijvende afspraak of bezoek onze vestiging zelf!

Makelaar Venlo | Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies ontvangen voor:

 • Verkoop bemiddeling (verkoop in 30 dagen)
 • Aankoop bemiddeling
 • Taxaties
 • Hypotheek advies

Makelaar Venlo gebruiken voor hoogste verkoopprijs?

Via onze nieuwe werkwijze verkopen wij woningen voor de hoogste prijs. 100% zekerheid! Lees meer over het online opbieden.

Huis verkopen in Venlo?

Lees ook meer informatie over het verkopen van uw woning in Venlo.

Huis verkopen Venlo

 

The post Makelaar Venlo appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Amstelveen http://www.biedenenwonen.nl/makelaars-amstelveen/ Sat, 17 Feb 2018 11:07:11 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4054 Makelaars Amstelveen Makelaars Amstelveen nodig? Bieden en Wonen beschikt ook over een vestiging in Amstelveen. Voor verkoop, aankoop en adviezen helpen wij u graag verder. Tevens kunnen wij ook uw woning online per opbod veilen. Dit is een vrijwillige veiling. U heeft bij ons alle keuze! Verkopen kan ook gewoon […]

The post Makelaars Amstelveen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Amstelveen

Makelaars Amstelveen nodig? Bieden en Wonen beschikt ook over een vestiging in Amstelveen. Voor verkoop, aankoop en adviezen helpen wij u graag verder. Tevens kunnen wij ook uw woning online per opbod veilen. Dit is een vrijwillige veiling. U heeft bij ons alle keuze! Verkopen kan ook gewoon traditioneel overigens! Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

The post Makelaars Amstelveen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Amsterdam http://www.biedenenwonen.nl/makelaars-amsterdam/ Thu, 15 Feb 2018 15:07:44 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4044 Makelaars Amsterdam Makelaars Amsterdam nodig? Bekijk of wij de geschikte partij zijn voor u. Wij werken op basis van no cure no pay en hanteren waarschijnlijk de laagste tarieven van Nederland. Wij liggen in ieder geval lager dan het landelijk gemiddelde. Stuur ons een bericht via het contact formulier op […]

The post Makelaars Amsterdam appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars Amsterdam

Makelaars Amsterdam nodig? Bekijk of wij de geschikte partij zijn voor u. Wij werken op basis van no cure no pay en hanteren waarschijnlijk de laagste tarieven van Nederland. Wij liggen in ieder geval lager dan het landelijk gemiddelde.

Stuur ons een bericht via het contact formulier op onze website of zoek de vestiging bij u in de buurt.

 

Contact

 

Verkoop in 30 dagen uw huis!

Doe de test

The post Makelaars Amsterdam appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar mijdrecht http://www.biedenenwonen.nl/makelaar-mijdrecht-2/ Thu, 15 Feb 2018 14:36:28 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=4037 Makelaar Mijdrecht van Bieden en Wonen Makelaar Mijdrecht omgeving nodig? Wij helpen u op gebied van verkopen van uw huis, aankopen van woningen of objecten én het doen van taxaties. Deze vestiging is zeer ervaren op gebied van bemiddelingen. Vul uw contactgegevens hieronder in om rechtstreeks contact met deze vestiging […]

The post Makelaar mijdrecht appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Mijdrecht van Bieden en Wonen

Makelaar Mijdrecht omgeving nodig? Wij helpen u op gebied van verkopen van uw huis, aankopen van woningen of objecten én het doen van taxaties. Deze vestiging is zeer ervaren op gebied van bemiddelingen.

Vul uw contactgegevens hieronder in om rechtstreeks contact met deze vestiging te krijgen. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte ten alle tijden aanvragen!

 • Verkopen van woningen
 • Aankopen van woningen
 • Taxeren van woningen
 • Optioneel ander soort vastgoed
 • Optioneel vrijblijvend advies waar nodig

 

Huis in 30 dagen verkopen?

makelaar mijdrecht

The post Makelaar mijdrecht appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Broekhuizenvorst Makelaars http://www.biedenenwonen.nl/broekhuizenvorst-makelaars/ Mon, 05 Feb 2018 20:10:55 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=3984 Makelaar Broekhuizenvorst Makelaar Broekhuizenvorst nodig? Bieden en Wonen heeft een vestiging in Broekhuizenvorst en werkt nauw samen. De vestiging heeft ervaring in die markt. Wij werken op basis van no cure no pay en verkopen uw woning in 30 dagen. Vraag altijd eerst een offerte op (vrijblijvend) voordat u uw […]

The post Broekhuizenvorst Makelaars appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaar Broekhuizenvorst

Makelaar Broekhuizenvorst nodig? Bieden en Wonen heeft een vestiging in Broekhuizenvorst en werkt nauw samen. De vestiging heeft ervaring in die markt. Wij werken op basis van no cure no pay en verkopen uw woning in 30 dagen. Vraag altijd eerst een offerte op (vrijblijvend) voordat u uw keuze maakt.

The post Broekhuizenvorst Makelaars appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Makelaars http://www.biedenenwonen.nl/makelaars/ Mon, 05 Feb 2018 20:07:01 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=3983 Makelaars Makelaars in Nederland helpen u om uw woning te verkopen en dús om potentiële kopers te bereiken. Met alle digitale media in de wereld is het van belang dat uw woning online een boost krijgt en dus met de internet marketing technieken wordt gepromoot. Funda is een mogelijkheid om […]

The post Makelaars appeared first on Bieden en Wonen.

]]>

Makelaars

Makelaars in Nederland helpen u om uw woning te verkopen en dús om potentiële kopers te bereiken. Met alle digitale media in de wereld is het van belang dat uw woning online een boost krijgt en dus met de internet marketing technieken wordt gepromoot. Funda is een mogelijkheid om uw huis onder de aandacht te krijgen.

Makelaar Broekhuizenvorst

Lees meer informatie over onze verkoop/aankoop makelaar in Broekhuizenvorst. Zij hanteren zeer scherpe tarieven en zijn ervaren in de lokale markt in Broekhuizenvorst en omgeving. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en verkopen gemiddeld binnen 30 dagen.

Broekhuizenvorst Makelaars

 

Makelaar Mijdrecht

Onze Bieden en Wonen makelaar in Mijdrecht is ervaren en heeft kennis op gebied van aankoop, verkoop en taxaties. Deze lokale vestiging helpt u graag verder met het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning. Wij werken op basis van no cure no pay en ook bij deze makelaar kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en kennis met de vestiging maken. Klik op deze link voor meer info.

 

Makelaar Amsterdam

De Bieden en Wonen vestiging in Amsterdam helpt u op basis van no cure no pay met verkoop, aankoop, taxatie en geeft u waar nodig vrijblijvend advies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bekijk de vestiging bij u in de buurt.

Makelaars Amsterdam

Makelaars Amstelveen

Ook is Bieden en Wonen actief in Amstelveen met haar makelaars. Wij hebben ervaring in de markt en helpen u graag met het verkopen van uw woning, aankopen van een woning, taxeren en overige adviezen. Wij werken op no cure no pay en een eerste afspraak is altijd vrijblijvend! Neem contact met de Bieden en Wonen vestiging in Amstelveen op voor meer informatie of voor vragen.

Makelaars Amstelveen

The post Makelaars appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Den Bosch http://www.biedenenwonen.nl/huis-veilen-den-bosch/ Mon, 20 Nov 2017 10:50:17 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=3473 Huis veilen Den Bosch Huis veilen Den Bosch? Wellicht staat uw huis al een tijd te koop (bij een makelaar). Of misschien wilt u uw huis verkopen voor de hoogste prijs en gebruik maken van een veiling? In beide gevallen kan Bieden en Wonen u helpen. Wij verkopen woningen per […]

The post Huis veilen Den Bosch appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Den Bosch

Huis veilen Den Bosch? Wellicht staat uw huis al een tijd te koop (bij een makelaar). Of misschien wilt u uw huis verkopen voor de hoogste prijs en gebruik maken van een veiling? In beide gevallen kan Bieden en Wonen u helpen. Wij verkopen woningen per opbod via onze internetveiling.

Wij zijn actief in heel het land met onze Bieden en Wonen adviseurs. Een Bieden en Wonen adviseur in uw regio kunt u inschakelen ipv een makelaar. Onze adviseurs zijn tevens ook makelaars. Zij kunnen u uitstekend advies geven.

Is uw huis geschikt om in 30 dagen te verkopen?

Doe de test hieronder om te kijken of uw woning geschikt is om in 30 dagen te verkopen via onze opbod verkoop methode.

 

Huis veilen Den Bosch – hoe werkt zo een veiling?

Of u nu uw woning moet verkopen omdat u tegen een executieveiling aan zit, of dat u uw woning wilt verkopen via de opbod veiling om zo een hogere winst te maken op uw woning. In beide gevallen kunt u deze verkoop methode gebruiken.

Vanafprijs
Bieden en Wonen zet uw huis te koop met een vanafprijs. Deze bepaalt u samen met onze Bieden en Wonen adviseur. De vanafprijs is de bodemprijs. Vanaf deze prijs gaat de prijs altijd omhoog. De uiteindelijke prijs wordt door het opbieden bepaald. Maar u bepaalt zelf altijd de minimale verkoopprijs en houdt het voorbehoud van gunnen.

Verkoopdatum 
De verkoopdatum staat ook bekend als de veilingdatum. Dit is de laatste dag waarop het huis verkocht moet worden. Normaliter wordt er bij ons traject 30 dagen vooruit gepland. Op de 30ste dag wordt het huis dus verkocht. Wij kunnen een doorlopende veiling organiseren voor u. Dit betekend dat er gedurende 30 dagen (online) geboden kan worden op uw woning. Of wij kunnen een vaste veilingdag organiseren. Dit betekend dat er op een specifieke datum (dag) het huis geveild wordt en dat op die dag geboden kan worden (online).

Recht van gunnen
Dat klopt, u houdt altijd de touwtjes in handen en het recht van gunnen aan het einde van alle biedingen. Zo bereiken wij de hoogste prijs voor uw woning.

Funda 
Daarnaast melden wij uw huis ook op Funda aan als veilingobject, zodat hij nog net even wat meer bekijks krijgt. Een goede promotie voor een veilingobject is essentieel. Wij staan hoog aangeschreven als veilingpartij op Funda.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hieronder.

 

The post Huis veilen Den Bosch appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Groningen http://www.biedenenwonen.nl/huis-veilen-groningen/ Sat, 18 Nov 2017 13:11:24 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=3420 Huis veilen Groningen Huis veilen Groningen? Bieden en Wonen is een landelijk veilinghuis gefocust op het organiseren van opbod veilingen via het internet. Het hoofdkantoor van Bieden en Wonen is gevestigd in Amsterdam en is bereikbaar op 020 221 41 61 of neem contact met ons op via het contactformulier. […]

The post Huis veilen Groningen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Groningen

Huis veilen Groningen? Bieden en Wonen is een landelijk veilinghuis gefocust op het organiseren van opbod veilingen via het internet. Het hoofdkantoor van Bieden en Wonen is gevestigd in Amsterdam en is bereikbaar op 020 221 41 61 of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij werken met adviseurs en vestigingen. De vestigingen zijn fysieke kantoren waar u langs zou kunnen gaan om advies te krijgen. Daarnaast werken wij ook met adviseurs. In Groningen hebben wij momenteel een aantal zeer ervaren Bieden en Wonen adviseurs. Indien u een afspraak met een adviseur wilt inplannen dan kunt u dit doen door een e-mail naar ons te sturen. Wij zullen u dan doorverwijzen.

Is uw huis geschikt om in 30 dagen te verkopen?

Huis veilen Groningen? Of contact met een Bieden en Wonen adviseur? Test gratis of uw huis geschikt is om te verkopen via de opbod veiling van Bieden en Wonen en een van onze medewerkers neemt spoedig contact met u op.

Huis veilen Groningen – hoe gaat dat?

Hoe werkt zo een huizenveiling via het internet nou? En dat opbieden, wat houdt dat precies in?

Opbieden
Met opbieden bereikt u de hoogste prijs voor uw woning. De traditionele makelaar op de hoek bij u zet uw huis gewoon te koop met een vaste prijs. Er komt als het ware een vast prijskaartje aan te hangen. Via de opbod methodiek van Bieden en Wonen werken wij met een vanafprijs. Vanaf deze prijs wordt dus opgeboden.

Vanafprijs
Dit is de bodemprijs. Onze Bieden en Wonen adviseur bepaalt deze prijs samen met u. Wij hebben nog nooit een woning verkocht onder deze prijs. Bieden en Wonen is initiatiefnemer op dit gebied en bestaat vanaf 2008.

Minimale verkoopprijs 
De minimale verkoopprijs is de prijs die minimaal geboden moet worden voordat uw huis is verkocht. Deze is nooit zichtbaar. Ook bepaalt u deze prijs zelf. Kijk bijvoorbeeld wat voor een hypotheek er op uw woning zit en bepaal dan samen met onze adviseur de minimale verkoopprijs. Overigens houdt u ook altijd het recht van gunnen bij elk bod.

Nooit verplicht te verkopen
Het is geen executie verkoop, maar een vrijwillige verkoop via de veiling. Dus u hoeft uw woning nooit te verkopen (u bent niets verplicht). Een uitstekende marketing tool is dit concept dus ook nog, doordat u kunt kijken hoeveel biedingen uw woning zal ontvangen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier hieronder voor eventuele vragen of om rechtstreeks in contact te komen met onze adviseur. Bekijk ook de veilingpartijen op Funda.nl.

The post Huis veilen Groningen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Tilburg http://www.biedenenwonen.nl/huis-veilen-tilburg/ Fri, 17 Nov 2017 19:12:50 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=3412 Huis veilen Tilburg? Huis veilen Tilburg. De vrijwillige opbod veiling helpt u om uw woning snel te verkopen voor de hoogste verkoopprijs. Doorgaans verkopen wij woningen binnen 30 dagen. Test hieronder of uw woning geschikt is om te verkopen binnen 30 dagen. Is uw huis geschikt om in 30 dagen […]

The post Huis veilen Tilburg appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Tilburg?

Huis veilen Tilburg. De vrijwillige opbod veiling helpt u om uw woning snel te verkopen voor de hoogste verkoopprijs. Doorgaans verkopen wij woningen binnen 30 dagen. Test hieronder of uw woning geschikt is om te verkopen binnen 30 dagen.

Is uw huis geschikt om in 30 dagen te verkopen?

Huis veilen Tilburg – hoe gaat dat?

Een vrijwillige huizenveiling via internet organiseert Bieden en Wonen voor u. Wij zijn immers initiatiefnemer op dit gebied. De huizenveiling is er voor om op transparante wijze (online) de hoogste prijs middels opbieden voor uw huis te bereiken. Wij kunnen dit realiseren voor u. Om dit te realiseren plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u. Wij presenteren overigens ook uw woning volwaardig op Funda.nl met een prominente veiling vermelding erbij. Dit zorgt voor minimaal 41 miljoen bezoekers per maand naar ons platform waarop uw huis staat.

Vanafprijs
Met een vanafprijs wordt uw huis aangemeld voor de veiling. Vanaf deze prijs wordt online geboden. Dit is de startprijs. Ook wel de bodemprijs genoemd. Deze prijs kunt u in samenwerking met een Bieden en Wonen adviseur – makelaar overeenkomen en bepalen.

Verkoopdatum
Op een bepaalde datum wordt uw huis verkocht. Deze datum bepalen wij vooraf met u. Het verkooptraject duurt 30 dagen.

Minimale verkoopprijs
U bepaalt altijd vooraf de minimale verkoopprijs. Hieronder hebben wij nog nooit een woning verkocht. Deze prijs wordt dus door u gekozen en is nooit zichtbaar. Tevens is de verkoop altijd onder voorbehoud van gunnen door de eigenaar.

Biedstap
Een minimale biedstap wordt in ons systeem ingevoerd. Deze stap geeft aan met hoeveel het eerst volgende bod telkens hoger moet zijn.

Transparantie
Het internet zorgt voor transparantie. U heeft altijd inzage in de biedingen. Daarnaast is er notarieel toezicht gedurende de veiling.

Vestigingen

Bieden en Wonen haar hoofdkantoor zit in Amsterdam. Echter organiseren wij ook veilingen in de omgeving Tilburg. Hiervoor hebben wij Bieden en Wonen adviseurs in omgeving Tilburg. Maak een afspraak met ons om met de Bieden en Wonen adviseur in uw buurt contact te krijgen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op door op de onderstaande link te klikken.

Contact

The post Huis veilen Tilburg appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Nijmegen http://www.biedenenwonen.nl/huis-veilen-nijmegen/ Mon, 13 Nov 2017 08:18:24 +0000 http://www.biedenenwonen.nl/?p=3339 Huis veilen Nijmegen omgeving Huis veilen Nijmegen – Om uw huis te laten veilen moet u een aantal stappen verrichten. Ook is het goed om uzelf even goed in te lezen. Wat zijn de kosten? Hoe gaat het in zijn werk? Wat levert het u op? Is het een gedwongen […]

The post Huis veilen Nijmegen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>
Huis veilen Nijmegen omgeving

Huis veilen Nijmegen – Om uw huis te laten veilen moet u een aantal stappen verrichten. Ook is het goed om uzelf even goed in te lezen. Wat zijn de kosten? Hoe gaat het in zijn werk? Wat levert het u op? Is het een gedwongen veiling of niet? En nog meer vragen.

Bieden en Wonen organiseert veilingen over het hele land. Dit zijn allemaal vrijwillige opbod veilingen. Het houdt in dat u de minimale verkoopprijs bepaalt en wij zorgen ervoor dat u een bredere doelgroep bereikt die tegen elkaar ”opbieden”. Wij werken met uitstekende en opgeleide adviseurs over het land, die graag bij u langs komen om onze werkwijze uit te leggen aan u.

Wanneer u een huis wilt veilen in Nijmegen dan heeft u te maken met een andere markt dan bijvoorbeeld Amsterdam. Voor Bieden en Wonen is dit geen probleem. Wij hebben een landelijk bereik. Dit bestaat uit ongeveer 41 miljoen potentiële kopers per maand. Onze marketing activiteiten bestaan uit alle soorten marketing via internet. Uw woning komt dus ook gewoon op Funda te staan.

41 miljoen kopers

Wij bieden u:

 • Een klantenbestand en een direct mailing
 • Een volwaardige presentatie op Funda.nl
 • Veel gegadigden voor uw woning
 • In een korte periode verkopen

 

Gedwongen verkoop of vrijwillige verkoop

De executieverkoop van uw huis is ook wel een gedwongen verkoop. Dit wilt u absoluut niet meemaken. En de bank ook niet. Het kost immers alleen maar geld voor iedereen. Dus een mooi alternatief is onze veiling. De vrijwillige huizenveiling.

Is uw huis geschikt om te verkopen binnen 30 dagen?

The post Huis veilen Nijmegen appeared first on Bieden en Wonen.

]]>