Uitgelichte Objecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

VEELGESTELDE VRAGEN

Verschilt tussen een Bieden & Wonen makelaar en traditionele makelaar?

Een traditionele makelaar zet uw huis met een normale vraagprijs te koop in de markt. Bieden & Wonen zet uw huis te koop met een vanafprijs en laten gegadigden live biedingen plaatsen onder toezicht van een notaris. Mocht er veel vraag zijn in een woning, dan kan de woning ook voordat de live biedtermijn opent verkocht worden. Dit kan via de virtuele ‘koop voor de markt uit’ knop. Hierop staat een bedrag, die hoger ligt dan de vanaf-prijs en deze is besproken met de verkoper.

Daarnaast gebruiken wij de nieuwste woningpromotie middelen zoals virtuele woning tours om woningen goed onder de aandacht te brengen.

Is dit geen executieveiling door het live bieden?

Nee, dit is geen executieveiling. Dit is een opbod verkoop en wijkt ver af van een veiling! Vanaf de vanafprijs gaat de prijs juist omhoog.

Hoe werkt het bieden via internet?

Alle gegadigden registreren zich als bieder voor het object. Vervolgens valideren wij hun gegevens door middel van een screening. Indien akkoord, ontvangt de bieder een gebruikersnaam. Met deze unieke gebruikersnaam kan de bieder een eigen wachtwoord genereren (ivm de nieuwe AVG wetgeving). Vanaf hier kan men via zijn/haar eigen account biedingen live plaatsen.

Een Bieden & Wonen verkoopmakelaar komt bij de verkoper langs en bepaalt de vanafprijs. Dit is dus de bodemprijs. Uw huis wordt nooit daaronder verkocht. Nadat wij samen met u de vanafprijs hebben bepaalt, spreekt u een minimale verkoopprijs af met de Bieden en Wonen makelaar. Daarnaast beschikt de verkoper over een gunrecht. Hij/zij kan te allen tijden van de koop afzien.

Ben ik na dit ''opbod-effect'' verplicht om te verkopen?

Nee, u bent nooit verplicht om te verkopen. Het is een vrijwillige opbod verkoop, waarbij uw huis net iets slimmer gepromoot wordt. U houdt na alle biedrondes te alle tijden het recht van gunnen.

Hoe ziet het verkoop traject eruit?

U tekent de bemiddelingsopdracht met onze Bieden en Wonen adviseur. Dit is een lokale expert die verstand en kennis heeft van de lokale markt waarin uw huis ligt. Vervolgens doen zij ook de volledige marketing en promotie. Zowel via internet als fysiek. Gedurende het traject kan per opbod geboden worden óf op een afgesproken verkoopdatum. Dit beslist u zelf.

Wat als er geen verkoop heeft plaatsgevonden na 30 dagen?

Dan herhalen wij het volledige traject kosteloos nogmaals voor u.

Komt mijn huis ook op Funda?

Ja, wij plaatsen uw huis op Funda met een volwaardige presentatie. Via onze marketing kanalen zoals een landelijke mailing bereiken wij ongeveer 4,1 miljoen potentiële kopers. Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor een virtuele woning tour en Drone video’s.

Wat zijn de kosten bij Bieden en Wonen?

De kosten zijn vanaf €495,- (incl. btw). U kunt dit nader bepalen op afspraak met één van onze Bieden en Wonen makelaars/adviseurs.

Kan ik ook gebruik maken van Bieden en Wonen via mijn eigen makelaar?

Nee, dit is niet mogelijk. Bieden en Wonen heeft haar eigen adviseurs/makelaars door het land. Al deze Bieden en Wonen adviseurs hebben verstand van hun lokale markt en zijn ervaren om dit vernieuwde opbod concept toe te passen in de lokale markt.

Hoe werkt het als ik wil overstappen naar een Bieden en Wonen adviseur?

U heeft mogelijk een opdracht tot dienstverlening met uw huidige makelaar getekend. Leest u hierin goed wat u heeft afgesproken. Er zijn makelaars die intrekkingskosten rekenen en er zijn makelaars waarbij u kosteloos de opdracht kunt opzeggen en kunt overstappen naar een andere partij. In het laatste geval kunt u per direct met ons in zee!

  • op funda
  • Speciale woningpromotie met droomhuis online virtuele woningtour
  • woning promotie verkoop woning